Sport

Brașoveanul Alex Mateiu – pus pe liber / Încotro se va îndrepta

Brașoveanul Alex Mateiu – pus pe liber.

„Aventura” mijlocașului în vârstă de 34 de ani la Universitatea Craiova s-a încheiat. Clubul oltean a făcut astăzi anunțul oficial: „Standing ovation pentru… Alex Mateiu! Tu vei rămâne pe viață un «leu» al Cetății din Bănie! Nu este un adio, ci mai degrabă un «pe curând», fiindcă viața îi aduce mereu împreună pe cei care împărtășesc aceleași trăiri și sentimente. Au fost 10 ani plini de emoție, bucurie, uneori lucruri mai puțin bune, c-așa-i în fotbal, dar, cel mai important, 10 ani de ceea ce ne unește pe noi și pe tine, dragă Alex: dragostea pentru Știința. Cuvintele sunt prea puține, prea mici, pentru tot ce ne-ai oferit vreme de un deceniu”.

Brașoveanul Alex Mateiu – pus pe liber

Jucătorul a fost adus la Craiova, în vara anului 2014, de la FC Brașov, în schimbul sumei de 500.000 de euro. Tranzacția a fost realizată prin intermediul impresarei Anamaria Prodan într-o perioadă în care Ioan Neculaie, patronul falimentarei FC Brașov, avea mare nevoie de bani.

Alex Mateiu nu ar mai fi fost dorit la Universitatea Craiova de antrenorul Costel Gâlcă, el începând „operațiunea” de updatare a lotului.

Din postura de jucător liber de contract, cu siguranță că Alex Mateiu va avea oferte interesante. Din informațiile noastre, deja două grupări din Superligă ar fi început negocierile, Petrolul Ploiești și Sepsi Sf. Gheorghe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button