Sport

Brașoveanul Achiriloaie PARTICIPĂ la cursele de viteză de la Lake Louise!!! Gânduri înaintea startului său în noul sezon al Cupei Mondiale…

 

Schiorul alpin Ioan Valeriu Achiriloaie, legitimat la Corona Brașov, va concura în cursele de coborâre și Super G programate în 25 și 26 noiembrie la Lake Louise, în Canada, ambele contând pentru Cupa Mondială.

El s-a antrenat în stațiunea canadiană Panorama pentru întrecerile menționate, relatând pentru SkiPass Magazine că a ajuns acolo din întâmplare: „Trebuia să mă pregătesc la Nakiska, unde a avut loc teribilul accident al lui David Poisson. Cei de acolo au decis să închidă pârtiile, așa că a trebuit să ne reorientăm. La recomandarea antrenorului Germaniei, am ales Panorama și nu-mi pare rău deloc. M-am antrenat cu echipa de Cupă Mondială a Elveției și am avut parte de câteva zile fantastice. Sunt într-un moment foarte bun și, cu siguranță, nu am fost niciodată atât de bine pregătit la începutul sezonului. Pentru asta țin să-i mulțumesc antrenorului Marcel Frățilă”.

La rândul său, conform sursei citate, Marcel Frățilă a declarat că Achiriloaie este pregătit din punct de vedere fizic, pentru partea tehnică urmând să facă ultimele finisaje: „Începem sezonul de Cupă Mondială pe o pârtie relativ uşoară, la Lake Louise. Asta este şi ideea, să începem de la uşor spre greu. Urmează Beaver Creek şi, după data de 3 decembrie, ne întoarcem în Europa, la nişte curse deosebit de tehnice. Top 30 este un vis al nostru, sperăm să îl şi realizăm. Target-ul pentru Jocurile Olimpice de la PyeongChang – Coreea de Sud, în februarie 2018, este un loc între primii 35 – ceea ce ar fi grozav – şi an de an încercăm să micșorăm distanţa faţă de primii clasaţi”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare