Sport

BRAȘOVEANCA „the best” din lotul „tigroaicelor”!!! Start reușit în noua ediție a Ligii Campionilor…

 

Cu un nou antrenor principal, Adi Vasile, avansat de la statutul de secund, CSM București a câștigat meciul susținut în deplasare, în Danemarca, împotriva lui Esbjerg, 24-22, în prima etapă din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Omul meciului a fost, fără îndoială, portărița brașoveană Denisa Dedu, care a închis poarta „tigroaicelor” în multe momente ale jocului. De altfel, ea a avut un procentaj de 42% de mingi parate, unul deosebit.

„Sunt foarte fericită. Mă bucur că am debutat cu dreptul, că am obţinut o victorie muncită. Au fost nişte trăiri senzaţionale. E o satisfacţie plăcută pentru mine, cel mai important e că toate am luptat şi victoria este a tuturor”, a punctat Denisa  Dedu la finele meciului de duminică seara (întreaga declarație a ei o puteți vedea aici: https://www.facebook.com/CSMBOfficial/videos/540201326765496/).

Pentru CSM București urmează partida de vineri seara, de la Sala Polivalentă (ora 20.30), cu Rostov pe Don, tot în grupele Ligii Campionilor.

Se știe, și formația din Rm. Vâlcea a început cu dreptul noua ediție a Ligii Campionilor, impunându-se, vineri seara, 34-27 pe teren propriu, cu Bietigheim, în grupa B a competiției elitelor.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare