Sport

Brașoveanca Sorina Tîrcă, VIITOR la… / CORONA e campioană la junioare III

  • tirca_4.jpg
Astăzi, în ultima etapă a Ligii Naționale de handbal feminin, Rapid București s-a impus la Rm. Vâlcea cu scorul de 35-27 și a devenit campioana României, având un punct în plus față de „granzii” de la CSM București, unde Cristina Neagu face legea pe un salariu de zeci de mii de euro din bani publici.
 
La Vâlcea, brașoveanca Sorina Tîrcă a înscris 9 goluri, fiind felicitată, la final, la festivitatea de premiere, în lacrimi de bucurie, și de mama ei, Mariana – aflată în grațiile noii conduceri a FRH, pentru performanța realizată. Urmează Liga Campionior!
 
Sorina Tîrcă a fost împrumutată la Rapid, în vara anului trecut, de la Corona, iar în contractul ei cu gruparea giuleșteană este stipulat că, dacă echipa susținută de Primăria Brașov nu promovează, atunci va continua în „vișiniu” încă un sezon.
 
Prin urmare, ea a fost „ajutată” de contraperformanța formației antrenate de Alin Bondar, care n-a reușit să treacă de… Slobozia – CORONA BRAȘOV, ce dezamăgire! Încă un sezon în eșalonul secund… – și va rămâne în Divizia A. Deocamdată, n-a fost luată nici o măsură în acest sens – CORONA BRAȘOV. Ca pe vremea lui Scripcaru! Doar primarul Coliban decide după ratarea obiectivului! Totul e ca în… gară.
 
Altfel, viitorul handbalistic de la Corona Brașov pare a fi frumos, dacă managementul va fi unul O.K. și… apolitic. Junioarele 3 pregătite de Mihaela Adam și Adrian Băluț au devenit campioane naționale, impunându-se, în finala dsputată la Brăila, în fața celor de la CSM Slatina cu scorul de 43-31. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare