Sport

Brașoveanca Sorina Târcă & Co., GHINION la tragerea la sorți a grupelor Mondialului de handbal Under 20!!!

 

La Basel, în Elveția, a avut loc tragerea la sorți a grupelor Campionatului Mondial de handbal feminin sub 20 de ani, care va avea loc la Debrecen, în Ungaria, în perioada 1-15 iulie.

„Tricolorele”, din lotul cărora fac parte și trei jucătoare de la Corona Brașov – Sorina Târcă, Daria Bucur și Daciana Hosu, au fost repartizate în grupa C, alături de Danemarca, Olanda, Angola, Japonia și Paraguay.

Celelalte grupe sunt:

A – Ungaria, Norvegia, Muntenegru, Brazilia, Portugalia, Coasta de Fildeş

B – Rusia, Coreea de Sud, Slovenia, China, Chile, Islanda

D – Franţa, Germania, Spania, Croaţia, Egipt, Suedia

Primele patru formații din fiecare grupă se vor califica în optimie de finală.

După tragerea la sorți, selecționerul Gheorghe Tadici a declarat pentru prosport.ro: „Am căzut pe partea de tablou mult mai grea, cu Franţa, campioană europeană, Danemarca – locul 3, Germania – locul 5 şi Olanda – locul 6… Toată lumea le medaliază pe fetele noastre înainte de a ajunge acolo, ca atare spun că ar fi bine o clasare între primele 8. Dacă vom fi în top 6 este chiar foarte bine, iar dacă ajungem în semifinale, ar fi excelent”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare