Sport

BRAŞOVEANCA Mihalela Hogaş, „BRONZ” la Jocurile Olimpice de tineret!!!

 

Mihaela Hogaş, sportivă legitimată la Corona Braşov, a cucerit medalia de bronz în proba de sprint – echipe mixte – din cadrul competiţiei de patinaj viteză de la Jocurile Olimpice pentru tineret care se desfăşoară în Norvegia, la Lillehamer. 

Sportiva noastă a concurat în echipa 10, alături de italianca Chiara Cristelli, de germanul Ole Jeske şi de norvegianul Allan Dahl Johansson, terminând la doar o secundă şi două miimi în spatele formaţiei învingătoare, formată din Noemi Bonazza (Italia), Sumiya Buyantogtokh (Mongolia), Jae Woong Chung (Coreea de Sud) şi Han yang Shen (China). 

„Este un rezultat excelent într-o competiţie importantă. Suntem mândri de faptul că Mihaela Hogaş a urcat pe podium, mai ales că este doar la începutul junioratului. Munca pe care o depune împreună cu antrenorul Bogdan Stănescu începe să dea roade. Avem mare încredere în ea şi în potenţialul pe care îl are. Sperăm pentru ea la o calificare la Jocurile Olimpice din 2018, chiar dacă va fi încă junioară”, a declarat Cătălin Leonte, preşedintele secţiei de sporturi individuale de la Corona Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare