Sport

BRAȘOVEANCĂ, la un pas de podium la Oslo!!! Sărituri de SENZAȚIE!!!

 

UPDATE. Din păcate, în concursul de astăzi, Dana Haralambie n-a mai repetat prestațiile avute cu o zi înainte. Ea a avut sărituri de 87.5 metri, clasându-se pe locul 12 cu un total de 179.2 puncte. Pe primul loc s-a situat Line Jahr (Norvegia) – sărituri de 93 și 100 de metri – 235.8 puncte, urmată de conaționala Maren Lundby. Locul 3 i-a revenit cehoaicei Zdena Pesatova.

 

În acest week-end, capitala Norvegiei găzduiește două etape de Cupă Continentală la sărituri cu schiurile pe material sintetic.

Sâmbătă, în primul concurs la feminin, pe o trambulină având K 95 de metri, brașoveanca Dana Vasilica Haralambie s-a întrecut pe sine, clasându-se pe locul 4, la numai 1.1 puncte distanță de podium.

Sportiva legitimată la AS Săcele și antrenată de Magdo Csaba și Adrian Comănescu a sărit 88, respectiv 87 de metri, acumulând 193.2 puncte. Victoria i-a revenit norvegiencei Maren Lundby (sărituri de 86 și 102 metri – 224 puncte), urmată pe podium de conaționala Line Jahr (sărituri de 89 și 96.5 metri – 215.2 puncte) și germanca Agnes Reisch (sărituri de 88 și 87 de metri – 194.3 puncte).

Astăzi este programat un nou concurs la Oslo.

Foto: FIS – Dana Haralambie a concurat cu numărul 31.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button