Sport

Brașoveanca Denisa Dedu, DUPĂ IZOLARE… Ce a declarat portarul României la finele meciului cu Polonia de la Euro?!

 

Denisa Dedu, portarul brașovean al echipei naționale de handbal feminin, a ratat meciul cu Germania, pierdut de „tricolore” la Europeanul din Danemarca, întrucât a stat în izolare, din cauze de… coronavirus.

Având teste negative, Dedu a fost inclusă de selecționerul Bogdan Burcea în lotul pentru partida cu Polonia de astăzi. A fost intrdusă în poartă în a doua repriză, atunci când România era condusă cu 11-15.

Brașoveanca, legitimată la CSM București, a avut o prestație deosebită, contribuind la victoria României – 28-24, care duce echipa noastră națională în grupele principale ale Campionatului European.

În ultima confruntare din grupa D, luni seară, Cristina Neagu & Co. vor întâlni Norvegia, principala favorită la câștigarea competiției. În cazul în care nu se va produce vreo minune, România va intra cu zero puncte în grupa principală.

La finele încleștării cu Polonia, Denisa Dedu a declarat: „A fost greu să nu pot să ajut echipa (cu Germania – n.r.), mai ales când am văzut meciul din fața televizorului. Voiam să ajut. Am suferit alături de colege, le-am încurajat, dar nu a fost un meci bun pentru noi. Mă bucur că am putut ieși din izolare. Mă bucur mult că am jucat și am ajutat echipa din teren. În prima repriză ne-am chinuit. Apoi, ne-am apărat mai bine. Mă bucur că am crezut în noi și nu ne-am predat. Sunt foarte mândră de colegele mele. A fost o victorie foarte importantă”.

Cristina Laslo, fostă la Corona Brașov, a fost desemnată MVP-ul disputei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare