Sport

Brașoveanca Daria Bucur, PRIMA DEPLASARE cu noua echipă! „MISIUNE IMPOSIBILĂ” la Sf. Gheorghe…

 

Și Daria Bucur a scăpat de suspendarea avută pentru încălcarea regulamentului internațional antidoping, handbalista de lot național plecând de la Corona Brașov după ce a ajuns la un acord cu conducerea clubului „galben-albastru” pentru încetarea relațiilor contractuale.

Daria Bucur a semnat cu SCM Rm. Vâlcea, intrând sub comanda antrenorului Florentin Pera, și, deși nu este pregătită fizic după 11 luni de absență, are șanse însemnate să evolueze în cadrul turneului de la Sf. Gheorghe.

Asta pentru că gruparea vâlceană a fost lovită serios de coronavirus. 3 jucătoare au fost depistate pozitiv săptămâna trecută, iar, marți seara, alte 6 au avut aceeași soartă. În aceste condiții, Pera va miza la Sf. Gheorghe pe 9 handbaliste, dintre care 2 portărițe (una este Daciana Hossu, fostă și ea la Corona Brașov), așa cum a informat arenavalceana.ro.

Primul meci al vâlcencelor la Sf. Gheorghe va avea loc joi, de la ora 11.00, cu CSM Slatina.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare