Sport

Brașoveanca Dana Haralambie SE MENȚINE în elita mondială!

  • hara_33.jpg

În week-end-ul ce tocmai s-a încheiat, la Wisla, în Polonia, s-au disputat primele etape, atât la masculin, cât și la feminin, din cadrul Grand Prix-ului de vară (echivalentul Cupei Mondiale) la sărituri cu schiurile.

Brașoveanca Dana Haralambie (foto), sportivă legitimată la CS Dinamo, a încheiat primul concurs pe locul 19, duminică situându-se pe a 14-a poziție, astfel că a acumulat puncte importante în clasamentul general.

Prima etapă, la feminin, a fost câștigată de Ursa Bogataj (Slovenia), pe doi clasându-se Marita Kramer (Austria), iar pe trei, Nika Kriznar (Slovenia). Aceasta din urmă s-a impus în a doua rundă, una în care podiumul a fost completat cu Ursa Bogataj și cu Josephine Pagnier (Franța).

O altă româncă prezentă la întrecerile de la Wisla, Andreea Trâmbițaș, a ocupat locurile 28, respectiv 26.

La masculin, concursurile au fost o afacere poloneză. Pior Zyla a ocupat, sâmbătă, locul 1, Dawid Kubacki a fost al doilea, iar Aleksandr Znicszsol, al treilea. A doua zi a învins Kamil Stoch, urmat de Dawid Kubacki și de Jakub Wolny.

Daniel Cacina și Andrei Feldorean n-au acces în top 30.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare