Sport

Brașoveanca Dana Haralambie, REGINĂ la Perm!!! UPDATE. A încheiat Cupa Mondială pe locul…

 

UPDATE 1. S-a încheiat și actuala ediție a Cupei Mondiale feminine la sărituri cu schiurile. După 25 de concursuri, Dana Haralambie a acumulat 93 de puncte, cu care se situează pe locul 31 în clasamentul general. Câștigătoarea globului cel mare de cristal este Maren Lundby, din Norvegia, cu 1.909 puncte. A doua e Katharina Althaus – Germania (1.493 p), pe trei fiind o altă nemțoaică, Juliane Seyfarth (1.451 p).

În clasamentul pe națiuni, grație punctelor strânse de sportiva de la CS Dinamo, România ocupă locul 12, în fața Poloniei, Cehiei și Canadei. Nr. 1 este Germania (5.220 p).

……………………………………………………………………………………………………………

UPDATE. În concursul de astăzi de la Chaikovsky, ultimul din actuala ediție a Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile, Dana Haralambie a obținut 171.5 puncte, după ce a sărit 114.5 și 112.5 metri. Cu acest rezultat, brașoveanca a ocupat locul 25.

Norvegianca Maren Lundby a ocupat primul loc – 258 p. Pe doi s-a situat Juliane Seyfarth, din Germania, a treia fiind slovena Nika Krijnar.

………………………………………………………………………………………………………

În acest week-end, la Chaikovsky, în Rusia, au fost programate ultimele două etape din cadrul Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile.

Cu această ocazie, sportivele prezente, printre care și brașoveanca Dana Vasilica Haralambie (foto), au fost invitate la evenimentul #SkijumpingQueens, organizat la Opera din Perm.

Concursul de sâmbătă, disputat pe o trambulină având dimensiunea de 102 metri, a fost câștigat de germanca Juliane Seyfarth, care a acumulat 219 puncte. Pe podium s-au mai clasat conaționala sa Katharina Althaus (213 p) și japoneza Sara Takanashi (212.9 p).

Dana Haralambie a avut două sărituri de câte 83 de metri, situându-se pe locul 24 (156.8 p).

Înaintea întrecerii de astăzi de la Chaikovsky, ce se va desfășura pe trambulina mare, cu dimensiunea de 140 de metri, norvegianca Maren Lundby nu mai poate pierde șefia clasamentului general al Cupei Mondiale, având 1.809 puncte. Dana Haralambie ocupă, în prezent, locul 31, cu 87 de puncte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare