Sport

Brașoveanca Dana Haralambie, NOI PUNCTE IMPORTANTE în Cupa Mondială! Ce a făcut la Ljubno?!…

 

Pe 31 decembrie și 1 ianuarie, la Ljubno, în Slovenia, s-au desfășurat două etape din cadrul Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile.

Brașoveanca Dana Vasilica Haralambie, sportivă legitimată la CS Dinamo, a avut comportări meritorii, clasându-se pe locurile 21, respectiv 20.

Primul concurs a fost câștigat de slovena Nika Kriznar, în al doilea victoria revenindu-i niponei Sara Takanashi.

Lider în Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile este austriaca Marita Kramer, cu 770 de puncte acumulate. Dana Haralambie ocupă locul 28 în ierarhie, cu 53 de puncte.

Altfel, la masculin, este în desfășurare Turneul celor 4 Trambuline. După două etape, cele din Germania, pe primul loc în clasamentul general se află japonezul Ryoyu Kobayashi, învingător în ambele întreceri. „Icarii” brașoveni Andrei Feldiorean și Daniel Cacina nu au trecut de faza calificărilor.

Foto – Facebook Lotul român de sărituri cu schiurile: Dana Haralambie, alături de antrenorii Florin Spulber și Adrian Comănescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare