Sport

Brașoveanca Dana Haralambie, în TOP 20 în CUPA MONDIALĂ!!!

 

La Oslo s-a disputat, ieri, o etapă din Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile.

Așa cum era previzibil, japoneza Sara Takanashi s-a impus clar, realizând sărituri de 137.5 și 136 de metri – 305.8 puncte – pe o trambulină având punctul de construcție (K) la 120 de metri.

Podiumul a fost completat cu Maren Lundby, reprezentanta gazdelor, și Irina Avvakumova (Rusia).

Antrenată de Magdo Csaba, brașoveanca Dana Vasilica Haralambie (foto), legitimată la AS Săcele, a avut prestații onorabile – sărituri de 113.5 și 115 metri – 193.3 puncte -, situându-se pe locul 20.

Sara Takanashi conduce detașat în clasamentul general al Cupei Mondiale, cu 980 de puncte acumulate, Haralambie (49 p) fiind a 28-a în ierarhie.

În clasamentul pe națiuni, Austria este prima în ierarhie – 1.681 puncte, în timp ce România ocupă a 12-a poziție – 49 p, punctajul fiind 100% opera Danei Haralambie.

Dana Vasilica Haralambie și-a anunțat prezența și la etapele de Cupă Mondială de la Hinzenbach (Austria), programate în 6 și 7 februarie.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button