Sport

Braşovean, candidat la ŞEFIA Federaţiei Române de Ciclism!!! Ce planuri are?!…

 

Viorel Grosu a decis să se înscrie şi el în cursa pentru preşedinţia Federaţiei Române de Ciclism, bineînţeles după ce s-a sfătuit cu fiul său, Eduard, rutier profesionist la echipa italiană Nippo Vini Fantini.

Antrenorul din Zărneşti a relatat, chestionat fiind la Sport Total FM, despre această acţiune a sa: „Ciclismul românesc a fost lăsat de izbelişte şi dacă nu erau vreo trei sau patru oameni cu suflet mare la nivel naţional nu am fi avut absolut nimic. În ultimii ani, singur am dus reprezentativele naţionale, după care au mai venit lângă mine oameni care au dus ciclismul românesc, vorbesc la nivel de loturi şi echipe naţionale”.

Viorel Grosu a relatat că în trei-patru ani vrea ca România să mai aibă un ciclist profesionist, despre programul său electoral precizând: „Pe primul plan va conta performanţa echipelor naţionale ale României. Nu va fi pe primul loc Zărneştiul, ci România”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare