Sport

BRAȘOV. Ziua decisivă pentru Unirea Tărlungeni. Participarea în Liga 2, în pericol

 

După doar câteva zile de la reunire, antrenorul Laszlo Balint a decis să suspende antrenamentele la Unirea Tărlungeni. Nici cantonamentul care trebuia să înceapă mâine nu va mai avea loc.

Despre problemele de la formația care trebuia să înceapă un nou sezon în Liga 2, tehnicianul Laszlo Balint a scris pe pagina de Facebook: „Dacă acum două zile eram plin de entuziasm și motivație, acum sunt nevoit să anunț că am suspendat antrenamentele la Unirea Tărlungeni… Nu a fost o decizie pe care să o iau ușor, mai ales că de marți până vineri am făcut tot ce a stat în puterile mele ca să pun acest proiect pe picioare din punct de vedere sportiv. Nu am reușit, ne-am antrenat de miercuri până vineri cu doar 11-12 jucători, iar incertitudinea și faptul că nu am reușit să completăm lotul m-a făcut să suspend procesul de pregătire, care, în aceste condiții, nu avea cum să fie eficient. Tot ce pot să vă spun este că cei doi oameni care au vrut să demareze acest proiect, domnii Kiss și Dochița, au pierdut niște surse de finanțare importante, iar acum fac eforturi să salveze situația pe ultima sută de metri. Personal, m-aş bucura enorm ca această echipă să fie salvată, în caz contrar fotbalul în județul Brașov poate fi considerat îngropat… Eu am avut un acord verbal cu domnul Kiss pentru a prelua ca antrenor această echipă, însă doar în condițiile în care echipa ar fi evoluat în liga a doua și ar fi avut parte de condițiile minime pentru a performa. În momentul de față aceste condiții nu sunt îndeplinite, totul stă sub un mare semn de întrebare și decizia logică a fost să suspendăm activitatea. Sper din tot sufletul să se găsească soluții și această echipă să rămână în viață, cu sau fără Balint Laszlo antrenor…”.

Din informațiile noastre, Iosif Kiss va discuta mâine cu reprezentantii Consiliului Județean pentru ca autoritățile să vină alături de echipă și să o sprijine financiar. Dacă răspunsul va fi unul pozitiv, Unirea Tărlungeni va continua în Liga 2. În caz contrar, echipa va juca în Liga 3.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button