Sport

BRAȘOV. Zile de „instrucție”. „Lupii” trag tare la Piatra Arsă. „Așa se face sport de performanță”

 

Hocheiștii de la Corona Brașov se află în aceste zile la Piatra Arsă, într-un cantonament în care accentul se pune pe pregătirea fizică pentru sezonul viitor. Antrenamentele „lupilor” sunt conduse de Adrian Mărtinaș.

Brașovenii au parte de un program extrem de greu, cu trei ședințe de pregătire pe zi. Primul antrenament are loc dimineața, la ora 6.30, o înviorare cu 4 kilometri de alergare. Apoi, de la ora 10.30 este ședința de bază a zilei, ultimul antrenament începând la ora 16.30.

„Totul decurge foarte bine aici la Piatra Arsă. Suntem în grafic. Este o perioadă de acumulare pentru jucători, puțin grea, dar trebuie să trecem peste ea. Băieții răspund foarte bine, chiar dacă nu le este ușor. Au ajuns deja la 90% din ceea ce așteptăm de la ei. Sunt și mici probleme, apare ceața, vremea ne mai încurcă, dar suntem la 2.000 de metri, e normal. Această perioadă de pregătire este una extrem de importantă pentru un sportiv și sper că munca pe care o depun aici se va vedea în timpul meciurilor din sezonul viitor. Consider că așa se face sport de performanță. Trebuie și astfel de cantonamente. La finalul acestui cantonament vom face niște teste, care ne vor arăta exact de unde am pornit și unde am ajuns”, ne-a declarat Adrian Mărtinaș.

FOTO: www.facebook.com/corona.wolves


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare