Sport

BRAȘOV. ZI MARE în familia Tîrcă!

  • grozavsorina.jpg

Sorina Târcă i-a spus „Da” lui Gicu Grozav și se căsătorește!

Cununia civilă a campioanei României la handbal feminin va avea loc astăzi, la ora 12.00, la Primăria Brașov, party-ul fiind programat apoi în Poiană, la Hotelul „Piatra Mare”.

Nunta va fi făcută anul viitor.

Dacă în plan sportiv lucrurile au mers de minune pentru Sorina Tîrcă, devenită campioană a României la handbal feminin – Brașoveanca Sorina Tîrcă, VIITOR la… / CORONA e campioană la junioare III, pentru fotbalistul Gicu Grozav astrele nu s-au așezat așa cum și-a dorit.

Atacantul originar din Alba Iulia a retrogradat cu MTK Budapesta în liga secundă ungară și ia în calcul o revenire în Liga 1. FC U Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, i-a făcut o primă ofertă, însă, poate, fostul internațional român așteaptă… Rapidul.

Într-o postare pe Facebook, Mariana Tîrcă, mama Sorinei, a scris referitor la relația fiicei sale cu Gicu Grozav: „În aritmetica iubirii, unu plus unu fac totul!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare