Sport

Braşov Winter Cup 2016 . Junior Braşov, campioana categoriei 2009

 

Turneele categoriilor de vârstă 2005, 2007 şi 2009 de la Winter Cup 2016 s-au încheiat în week-end, finalele având loc la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”.

La categoria 2009, pe primul loc s-a clasat Junior Braşov, care a dispus în finală, cu 5-4, după executarea loviturilor de departajare, de Juniorul Bucureşti. În meciul pentru „bronz”, Şcoala de Fotbal Dani Coman Piteşti a trecut de Oltul Făgăraş, 1-0. La această categorie au mai participat alte două echipe braşovene, Colţea 1920 şi ACS Steagu Roşu, care au încheiat pe locurile 6, respectiv 8.
Cei mai buni jucători au fost desemnaţi Luca Ţigăeru (Junior Braşov) şi Alexandru Trandafir (Juniorul Bucureşti). Golgheter a fost David Tecuşan (Colţea 1920 Braşov), cel mai valoros portar fiind Ricardo Gavirlaş (Oltul Făgăraş).

La categoria 2007, Inizio Bucureşti a câştigat finala cu Luceafărul Cluj, 1-0, pe poziţia a treia terminând CSM Focşani, care a dispus după executarea loviturilor de departajare de Colţea 1920 Braşov. Din oraşul de la poalele Tâmpei, la această categorie au mai evoluat Colţea 1920 Black – locul 8, Colţea 1920 White – locul 10 şi CSS Braşovia – locul 15.
Mihai Popescu (Inizio Bucureşti) a fost MVP-ul turneului, premiul pentru cel mai valoros portar a ajuns la Alin Chiru (Luceafărul Cluj), cel mai bun marcator fiind Vlad Stancovici (Petrolul 95 Ploieşti).

În fine, la categoria 2005 campioană a devenit pentru al doilea an la rând Luceafărul Cluj, care a dispus în ultimul act cu 6-1 de Petrolul 95 Ploieşti. „Bronzul” a ajuns la CSS Mediaş, după 2-1 cu Şcoala de Fotbal Dani Coman Piteşti în finala mică. Colţea 1920 Braşov a terminat pe locul 6, Junior Braşov a ocupat poziţia a 11-a, iar CSS Braşovia s-a clasat pe locul 19.
Raul Nistor (Luceafărul Cluj) a fost desemnat cel mai valoros jucător, iar premiul pentru cel mai bun portar a ajuns la David Todirel (CSS Mediaş). Răzvan Fleşer (Luceafărul Cluj) şi Luca Banu (Academia Gheorghe Hagi) au ocupat prima poziţie în topul marcatorilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button