Sport

BRAȘOV. Week-end-ul, un motiv ȋn plus pentru a-ţi ȋmbunătăţi starea generală de sănătate!

 

Se apropie week-end-ul și pentru că la Grand Fitness se merge pe premisa ca nici o zi să nu treacă fără mișcare și voie bună, specialiștii de acolo îți propun dimineţi active, asigurându-te că beneficiile sunt multiple.

Alege ce ţi se potrivește cel mai bine dintr-o varietate de clase.

Programul claselor de sâmbătă:

9.00 Taekwondo adulţi – pentru dezvoltarea unor tehnici de apărare și îmbunătățire a posturii corporale.

10.00 Circuit Training – combină fitness-ul cardiovascular şi antrenamentul de rezistenţă. Dezvoltă forţa, viteza, rezistenţa, viteza de reacţie.

10.00 Barre Fitness – armonizează antrenamentele tradiționale de pilates cu mișcările de bază din balet, pentru a obține un corp armonios și tonifiat.

10.00 Functional Training – exerciţii prin care corpul se mişcă nerestricţionat, fară limite. Instrumentele funcţionale permit evoluţia în toate planurile de mişcare şi implică întregul corp.

10.30 Taekwondo copii

11.00 TRX/Rip:60 – antrenează toţi muşchii corpului, fiind suspendat şi folosind greutatea proprie a corpului în diferite planuri de înclinaţie. 

11.00 Kangoo Jumps – creşte motivaţia, coordonarea, echilibrul, îmbunătăteşte rezistenţa coloanei vertebrale şi poziţia corpului.

Te așteptăm cu drag la mișcare.

Informatii suplimentare la recepția Centrului Grand Fitness, tel: 0756.161500 / 0268.545868. www.grand-fitness.ro; Bd. 13 Decembrie nr. 96.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare