Sport

BRAȘOV. Week-end plin de hochei la Patinoarul „Olimpic”

  • coronacopii1_249256.jpg
 

În acest week-end, la Patinoarul „Olimpic” va avea loc „Cupa 100 România” la hochei pe gheață, turneu dedicat echipelor U8 și U10.

La competiție, pe lângă echipele de la Corona Brașov, vor fi prezente cluburile Felcsik, CSȘ Gheorghieni, Steaua București, Olimpia Ploiești, Dunărea Galați, CSȘ Miercurea Ciuc, CSȘ Sf. Gheorghe, Tigers Brăila, Sasok Sântimbru, KSE Târgu Secuiesc, Hasky București, Dedeman București, Bikak Tg. Secuiesc, Gladiators Galați, Triumf București, Csukak Tg. Mureș și CSȘ Odorheiu Secuiesc.

Sâmbătă partidele vor avea loc între orele 8.00 și 16.00, iar duminică se va juca între orele 8.00 – 10.00 și 12.00 – 17.00.

„Ne bucurăm că vom avea multe cluburi din țară și cu siguranță vom avea parte de două zile pline de meciuri interesante. La aceste categorii de vârstă nu se ține cont de scor pentru clasamente, se joacă doar meciuri amicale”, a declarat Mircea Ciubotaru, antrenor la Centrul de copii și juniori de la Corona.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button