Sport

BRAȘOV. Vorbe frumoase… / Cum rămâne, totuși, cu auditul de la Corona?!

 

La Primăria Brașov a avut loc, astăzi, o conferință de presă cu tema „Strategia de dezvoltare a sportului brașovean”.

Primarul Allen Coliban a reluat, cu acest prilej, multe din subiectele avute în campania electorală, întârind că „sportul pentru Brașov trebuie să fie un element de identitate”.

S-a pus accentul pe sportul la nivel amator, aducându-se în discuție și infrastructura sportivă. Printre alte idei, a fost menționată dorința de colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean pentru crearea unei competiții la nivelul unităților de învățământ, numită Brașoviada. S-a reliefat propunerea ca profesorii de educație fizică să primească din partea Primăriei materiale și echipamente de lucru. De pildă, la începutul fiecărui an, unui cadru didactic să-i fie alocată o geantă cu însemnele „Sport Brașov”, în care să se afle două treninguri și 6 tricouri. Interesant este că galben și negru sunt culorile alese de Municipalitate pentru a ilustra proiectul prezentat…

Allen Coliban a informat, apoi, că dezbaterea promisă în ceea ce privește sportul de masă va avea loc în data de 13 mai, iar cea referitoare la sportul de performanță, 4 zile mai târziu.

„Strategia de dezvoltare a sportului brașovean” a costat 73.000 de lei, banii fiind dați de către Primărie, firmei câștigătoare, prin atribuire directă.

De asemenea, primarul, care în campania electorală solicita insistent prezentarea auditului desființatei secții de fotbal seniori de la Corona, a spus, acum, că va furniza date referitoare la auditul CSM Corona atunci când le va… avea, subliniind, vag, că acolo se desfășoară un amplu proces de reformă, atât pe secții, cât și la nivel managerial.

El s-a arătat oarecum deranjat (și) de o întrebare ce viza reorganizarea Poliției Locale, menționând că această conferință de presă a fost organizată pe o cu totul altă temă.

Întreaga conferință de presă, AICI: https://www.youtube.com/watch?v=D2Z6wTegH80


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button