Sport

BRAȘOV. Viitorul lui Radim Valchar se judecă mâine. Naționala de hochei pe gheață riscă să piardă un jucător valoros

 

Cel mai valoros hocheist care și-a luat cetățenia română, cehul Radim Valchar, nu poate încă să evolueze în reprezentativa României.

El este obligat să mai joace un meci pentru o echipă din Liga Națională pentru a fi eligibil pentru prima reprezentativă, însă momentan este blocat.

Valchar a cerut să fie declarat liber de contract, pentru că nu a fost plătit de Sport Club Miercurea Ciuc, însă clubul harghitean susține că el este încă sub contract. Totul, probabil pentru că sportivul și-a exprimat intenția de a semna cu Corona Brașov.

Cazul este extrem de complicat, iar Federația Română de Hochei pe Gheață și-a declinat competența, pentru că nu are o comisie care să îl judece. Astfel, speța a ajuns în civil, la Judecătoria Miercurea Ciuc.

Mâine dimineață este termen de judecată, în cazul în care sportivul cere să fie declarat liber.

Pe lângă această cauză, va fi judecată și o ordonanță preşedinţială, procedură care, dacă va fi acceptată de instanță, îi oferă sportivului șansa să joace la ce echipă își dorește, până va fi judecat cazul și se va da un verdict. 

Rămâne de văzut ce se va întâmpla mâine, însă Naționala României riscă să piardă un jucător de mare valoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare