Sport

BRAȘOV. Viitorul Ghimbav va începe sezonul în Liga 3

 

Deși sunt încă probleme mari la echipă, Viitorul Ghimbav va începe sezonul în Liga 3. Formația de lângă Brașov a fost repartizată de FRF în Seria 5 și va avea deplasări lungi, la Cluj, Satu Mare sau Maramureș.

„Noi am cerut inițial amânarea primului meci, dar adversarii nu au acceptat. Sunt în continuare probleme, dar vom începe campionatul. Au plecat toți jucătorii, însă am reușit să adunăm 12 fotbaliști, sper ca în aceste zile să mai aducem. Cu CIS-ul s-a rezolvat, suntem înscriși în campionat și vom juca. Există problema cu omologarea terenului, mâine va veni cineva de la București pentru inspecție. În fine, cea mai mare problemă este cu banii. Urma să primim buget de la Primărie, dar momentan transferul de bani este blocat. Se tergiversează, dar avem promisiuni că totul se va rezolva și că vom putea duce acest sezon. Am fost repartizați și într-o serie în care vom avea deplasări foarte lungi și costisitoare. Nu știu de ce am fost «rupți» de Hărman și Râșnov. Am cerut explicații și am fost informați că doar acolo s-a mai găsit loc pentru noi, în condițiile în care ne-am înscris pe ultima sută de metri”, a declarat antrenorul Vasile Solomon.

În prima etapă, sâmbătă, Viitorul Ghimbav se va duela cu ACS Industria Galda (Alba).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button