Sport

BRAȘOV. Vești bune pentru clubul „stegar”. Un sponsor important revine la FC Brașov

 

Alexandru Cosmin Gheorghe, noul administrator judiciar al FC Brașov, a început de ieri treaba și a anunțat că de acum înainte toate deciziile manageriale de la club vor fi luate de administratorul special Vasile Dochița.

Totodată, Gheorghe a precizat că, în condițiile în care este nevoie de finanțare pentru continuarea activității, au fost reluate discuțiile cu Simon Maurer, pentru ca acesta să redevină sponsor la FC Brașov.

Din informațiile noastre, șansele ca Maurer, cel care a ajutat enorm clubul „stegar” și în sezonul trecut, să semneze noul contract de sponsorizare sunt foarte mari, totul urmând să se definitiveze la începutul săptămânii viitoare. Valoarea contractului va fi una cel puțin egală cu cea din anul competițional precedent, clubul urmând să primească lunar o sumă importantă pentru continuarea activității.

„Administratorul special Vasile Dochița va lua deciziille manageriale pe care le crede de cuviință. Eu nu mă bag deloc pe partea de management. Eu voi verifica dacă aceste decizii sunt legale și, dacă totul e O.K., le voi aviza. Activitatea clubului va continua cu siguranță. Trebuie găsită finanțare, dar am înțeles că au fost reluate negocierile cu Simon Maurer, iar apoi trebuie să vină și restul banilor pe Chipciu”, ne-a declarat Alexandru Cosmin Gheorghe. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Nu înțelegem de ce meciul cu Juventus nu este televizat. Sperăm că CCA va delega un arbitru care să oficieze cum trebuie derby-ul”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare