Sport

BRAȘOV. VESTE MARE pentru „SR”! A dobândit personalitate juridică. Urmează eliberarea CIS-ului. Care este noua denumire a echipei?…

 

Veste mare pentru echipa suporterilor „stegari”! Înființată în vara anului trecut, sub numele AS „SR” Brașov, formația a dobândit personalitate juridică, acesta fiind cel mai important pas pentru obținerea CIS-ului definitiv de la Ministerul Tineretului și Sportului.

Astfel, de acum, denumirea echipei pe care fanii „stegari” au înființat-o și care a fost preluată de Maurer Imobiliare este Asociația Clubul Sportiv „SR” Municipal Brașov. Conform explicației pe care a cerut-o Ministerul Justiției, inițialele SR vin de la „Steagu Renaște”.

„Am primit sentință definitivă de dobândire a personalității juridice. Nu se putea merge în barajul de promovare în Liga 3 fără aceasta și fără CIS. De acum, CIS-ul este o formalitate. Trebuie să depunem la Ministerul Tineretului și Sportului câteva documente, statut, CUI, organigramă, dovada veniturilor. În cel mult o lună vom avea CIS-ul”, ne-a declarat Alexandru Gheorghe, avocatul clubului brașovean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare