Sport

BRAȘOV. „Vedetele” Coronei, plătite cu mii de euro, UMILITE de ultima clasată

 

Corona Brașov s-a făcut de râs și a pierdut pe teren propriu confruntarea cu ultima clasată din Liga Națională la handbal feminin, CSM Slatina, grupare care până acum reușise două victorii în 13 meciuri disputate. A fost 30-27 (17-14) pentru Slatina, un rezultat care arată perfect ceea ce s-a întâmplat pe teren.

„Vedetele” Coronei, jucătoare plătite cu mii de euro, și-au bătut joc de oamenii care vin meci de meci să le încurajeze și s-au prezentat lamentabil. Jucătoarele noastre nu au contat pe teren, poarta a fost goală, apărarea nu a existat, iar pe atac s-au irosit cu lejeritate multe situații clare de gol. Nu sunt multe de spus despre acest meci, în care ultima clasată a condus de la început până la final și a obținut un succes pe deplin meritat. Pentru multe dintre handbalistele de la Corona sunt semne de întrebare și ar trebui să se decidă dacă vor sau nu să facă ceva pentru clubul care le plătește.

„O victorie absolut meritată a echipei din Slatina, mult mai motivată și mai dorincă de a lua cele trei puncte. Din păcate, exprimarea noastră a fost lamentabilă. Nu pot să îmi explic, am discutat toată săptămână, am pregătit acest meci. Determinarea, felul în care au înțeles să trateze meciul, au dus la rezultatul final. O înfrângere grea. Am crezut că echipa va ieși din pasa neagră, se pare că nu. Nu știu dacă voi renunța, vedem. Nu m-am simțit bine după meci. Voi avea o discuție cu președintele clubului și voi vedea. Indiferent cine vine la echipă, nu ține de antrenor. Ține de echipă, de mentalitatea jucătoarelor, de felul în care înțeleg ele să trateze sportul de performanță”, a declarat la final antrenorul Vasile Curițeanu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare