Sport

BRAȘOV. Vasile Dochița, după PROMOVAREA ACS „SR” Municipal în Liga 3…

 

La finalul partidei de la Ghelința (amănunte, aici: LIVETEXT. ACS „SR” BRAȘOV A PROMOVAT ÎN LIGA 3!!! Victorie cu 2-0 la Ghelința!!!), în scandările euforice ale galeriei „galben-negre”, Vasile Dochița, președintele executiv al grupării ACS „SR” Municipal Brașov, ne-a declarat: „Am reușit promovarea. Am fost cea mai valoroasă echipă din județ, iar acest lucru l-am demonstrat și în barajul cu cei de la Nemere Ghelința, campioana din Covasna. Îi felicit pe toți cei care au contribuit la această promovare, neuitând nici de sprijinul important primit de la sponsorul Maurer Imobiliare”.

Acum, fotbaliștii antrenați de Florin Stângă vor intra într-o binemeritată vacanță, după care vor începe pregătirile pentru Liga 3.

„Ne așteaptă o muncă mult mai grea. Încercăm, însă, să facem tot posibilul pentru ca această formație să reușească promovarea în Liga 2 la finele sezonului viitor”, ne-a mai spus Vasile Dochița.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare