Sport

BRAȘOV. Varianta Snagov PICĂ pentru ACS „SR”!!! Stângă & Co., CALE LIBERĂ spre Liga 3!!!

 

Varianta preluării locului echipei din Snagov, în Liga 2 fotbalistică, de către câștigătoarea Ligii 4 – seria Brașov pare să nu mai fie de actualitate.

Surse din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF) ne-au înștiințat că FC Snagov poate disputa meciurile de pe teren propriu pe Stadionul „Tineretului” în ediția viitoare a eșalonului secund doar dacă-și va păstra numele și, în plus, nici nu are drept de promovare.

Astfel, ideea omului de afaceri Victor Angelescu, acționar la clubul din Snagov, nu mai este de actualitate, însă, dacă dorește, el este așteptat să susțină financiar echipa ACS „SR” Municipal Brașov.

În altă ordine de idei, actele privind CIS-ul ACS „SR” Municipal Brașov au ajuns ieri la FRF, constatându-se că totul este în regulă. Prin urmare, mâine, la AJF, pe legitimațiile fotbaliștilor „galben-negri” va fi trecută noua denumire a grupării, menționată anterior, astfel că antrenorul Florin Stângă poate pregăti cu optimism prima manșă a barajului pentru accederea în Liga 3, cu Nemere Ghelința, programată sâmbătă pe „Tineretului”.

Returul va avea loc săptămâna viitoare, în localitatea din județul Covasna.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare