Sport

BRAȘOV. Va fi show! Primele două clasate în Liga Națională de baschet feminin, față în față la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”

 

Primele două clasate în ierarhia Ligii Naționale de baschet feminin, Sepsi Sf. Gheorghe și Olimpia CSU Brașov, se vor duela mâine, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. Intrarea va fi liberă, dar va exista o urnă pentru brașovenii care doresc să doneze bani pentru centrul de la Brădet.

„Este o etapă normală de campionat, cu puncte foarte importante puse în joc. Este un meci deschis oricărui rezultat. Ne dorim să ne luăm revanșa după înfrângerea din tur de la Sf. Gheorghe. Cu siguranță, va fi un meci extrem de disputat și foarte spectaculos. Punctele din sezonul regulat contează mult în grupa 1-6. Este important să câștigăm sâmbătă. Ne dorim victoria și suntem capabili să o obținem. Sper că fetele se vor mobiliza exemplar, cum au făcut-o până acum, și să reușim să ne păstrăm invincibilitatea pe propriul teren. Cele două echipe se cunosc foarte bine. Ne știm punctele forte, dar și cele mai puțin bune. Vom încerca să speculăm la maximum punctele mai puțin tari ale rivalelor. Va fi și un duel al galeriilor și sper că totul va fi fair-play”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

„Este un meci mare. Sunt față în față primele două echipe din clasament. Totuși, trebuie să ne gândim că este o partidă normală. Suntem gata să ne luăm revanșa după înfrângerea din tur. Am pierdut la Sf. Gheorghe. Va fi un meci echilibrat. Trebuie să nu mai repetăm greșelile din precedenta confruntare cu rivalele și să câștigăm”, a punctat Adrienne Webb.

În fine, Dora Ardelean a comentat: „Va fi un meci dificil, dar am încredere în echipa noastră. Vom da totul pentru a rămâne invincibile pe teren propriu. Nu cred suntem favorite pentru că jucăm acasă, dar este un avantaj. Un succes nu ne-ar asigura matematic poziția a doua la finalul sezonului regulat, însă ne-ar oferi încredere pentru viitor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button