Sport

BRAȘOV. Urban Kundalini Yoga Retreat, la Grand Fitness!

 
Duminică 10 februarie 2019, începând cu ora 9.00, are loc Urban Kundalini Yoga Retreat la Grand Fitness (Strada 13 Decembrie 96, Brașov).

Kundalini Yoga este o practică străveche cu beneficii imense, psihologice și fizice, susținute de știință. Chiar și o practică de 30 minute pe zi poate crea schimbări semnificative în viața dumneavoastră – vă veți simți mai energizați, mai relaxați și mai puternici în același timp, mai conștienți. Provocările de viață nu vor dispărea, dar veți folosi curajul, veți dobândi voința și veți cultiva puterea interioară pentru a le trata într-un mod cu totul nou.

În sine, atelierul este o invitație de a explora posibilitățile minții și corpului folosind tehnici gândite și aplicate de mii de ani. Aceste tehnici au fost secrete tocmai pentru uriașul lor potențial de transformare.

Experiența pe care vă vom oferi-o se adresează oricărui nivel de pregătire în yoga, desfășurându-se după următorul program:

9.00-10.30. Ce este Kundalini Yoga? Principii de bază. Cum funcționează? Practică. Prima clasă de KY.

10.30-10.45. Întrebări-Răspunsuri

10.45-11.00. Pauză de destins corpul, creierul și mintea /apă și ceai

11.00-12.30. Kriya KY – practică. A 2-a clasă.

12.30-12.45. Întrebări-Răspunsuri.

12.45-13.30. Pauză de prânz.

13.30-15.00. A 3-a clasă KY. Practică.

15.00-15.15. Aprofundare practici sau Întrebari-Raspunsuri.

15.15-15.30. Pauză de destins corpul, creierul și mintea /apă și ceai.

15.30-16.00. Ultima clasă KY.

16.00-16.15. Întrebări, răspunsuri, aprofundare.

16.15-16.30. Pauză de destins corpul, creierul și mintea /apă și ceai.

16.30-18.00. Mantra meditation. Celestial communication in KY. Aduceți instrumente de percuție, dacă aveți, sau chitară.

18.00-18.30 Sesiune de încheiere a atelierului și celebrare a zilei petrecute împreună!

Cine suntem noi?

Dora Dinu

Învăț despre educație si transformare din 1974, când am început Liceul Pedagogic. Am urmat studii universitare de licență la Universitatea din Bucuresti, masterat în Franța și doctorat în Științele Educației la Facultatea de Psihologie si Științele Educației, Univesitatea din București. În prezent mă specializez în psihologie, psihoterapie Integrativă și Cognitiv Comportamentală. Sunt pasionată de dezvoltarea umană și îmi place să contribui la găsirea unui strop de pace și bucurie într-o lume haotică prin yoga si mindfulness. Sunt instructor Yoga din ianuarie 2013, Hatha Yoga si Ashtanga Yoga cursuri în India, Yoga ca terapie împotriva stresului și Ayurveda, Kundalini Yoga Instructor certificat IKYTA si Kundalini Research Institute.

Simona Simion

Medic specialist psihiatru și instructor HathaYoga certificat Yoga Alliance, cu specializări/inițieri în țară și străinătate, inițiatoare a proiectului Self Yoga (Instagram: https://www.instagram.com/self_yoga/)

Cum contribuim fiecare la experiență?

Noi îți vom oferi un cadru de căutare a echilibrului și a potențialului insuficient explorat. Contribuția ta va fi, în primul rând, curiozitatea și disponibilitatea de a descoperi ceva despre tine, prin Yoga, fără prejudecăți. Pentru a-ți oferi ție și celorlalți participanți o experiență unică, avem nevoie și de suma de 250 de lei care asigură resursele necesare organizării experienței. Dacă te poți înscrie până pe 27 ianuarie, îți oferim posibilitatea de a plăti doar 200 de lei. În plus, dacă nu ai cum să susții financiar întreaga experiență, însă ești foarte motivat să participi la una din clase, fie yoga, fie mantra meditation, poți plăti 60 de lei.

Pentru orice întrebări ne poți contacta la:
Kundalinitherapy@yahoo.com
simion.simona.f@gmail.com
Telefon: 0763691691

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare