Sport

BRAȘOV. UPDATE. Planurile noului ȘEF de la CORONA

 

Petrică Stancu a fost uns asăzi șef peste CSM Corona Brașov, urmând să intre în pâine de la 1 martie (detalii aici: BRAŞOV. Numire SURPRIZĂ la ŞEFIA clubului CORONA. Şi secţia de handbal are un nou conducător).

„Sunt onorat că am primit această sarcină de a coordona activitatea celui mai puternic club sportiv din oraş. Cu siguranţă nu am emoţii pentru ce urmează să fac. Voi lucra direct cu antrenorii, eu am fost antrenor la echipa naţională şi stiu care e parcursul pentru performanţă. Experienţa mea de la Braşovia este una care dă curaj. În întreaga activitate mi-am format o mentalitate despre ceea ce înseamnă performanţa şi cu siguranţă împreună cu colegii de la Corona vom face în aşa fel încât despre Corona sa se vorbească numai de bine şi să aducem rezultate foarte bune pentru Braşov şi pentru România. Mulţumesc pentru încredere şi fac promisinea că în continuare Corona va fi ceea ce s-a vrut să fie, un club care va reprezenta cu mândrie Braşovul şi care ne va face mândri pe toţi”, a comentat Petrică Stancu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare