Sport

BRAŞOV. UPDATE. Petrică Stancu: „Vom discuta cu hocheiştii. Trebuie să vedem ce buget vom avea”

 

Contactat pentru a preciza punctul de vedere al clubului Corona Braşov în situaţia echipei de hochei (detalii aici: BRAŞOV. EXCLUSIV. Corona, încotro? Hocheiştii, ignoraţi de conducere. „Ar fi păcat să nu mergem mai departe”. 11 echipe în următorul sezon al Erste Liga), Petrică Stancu, coordonator activitate sportivă la Corona Braşov, ne-a declarat: „Nu am hotărât nimic încă. Nu aveam ce decizii să luăm. Aşteptăm să vedem ce se va întâmpla cu activitatea din 15 mai. Ştim că hocheiştii pot semna cu alte echipe. Păstrăm lăgături cu alte cluburi şi toate sunt în aceeaşi situaţie. Nu puteam să contactăm jucătorii, pentru că nu aveam despre ce să vorbim. Nu le puteam face o ofertă concretă. Nu putem discuta cu un sportiv până când nu vom avea o idee despre cum va arăta bugetul. E clar că bugetul nu va fi cel stabilit la începutul anului. Intenţionăm ca după 15 mai să începem negocierile cu sportivii. Dacă bugetul ar fi fost cel stabilit iniţial, cu siguranţă am fi avut o echipă de hochei la nivelul sezoanelor trecute”.

Rămâne însă de văzut dacă după 15 mai va mai exista vreun sportiv cu care să se poată negocia, în condiţiile în care toţi pot semna cu alte echipe şi nu duc lipsă de oferte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare