Sport

BRAȘOV. UPDATE. „Aur” pentru junioarele 2 de la ACS Transilvania. Reacții după finala cu Olimpic Tg. Mureș. Mariana Târcă: „Este momentul lor”

  • transilvania1_252367.jpg
 

ACS Transilvania Brașov este campioana României la handbal feminin, junioare 2. În finala campionatului, formația antrenată de Mariana Târcă a dispus clar, 31-18, de Olimpic Tg. Mureș (Detalii aici: BRAȘOV. Junioarele 2 de la ACS Transilvania sunt campioane naționale!!!).

„Este un sentiment extraordinar. Sunt mândră de aceste fete minunate, care într-un timp foarte scurt au reușit să înțeleagă ce îmi doresc de la ele și să pună aceste lucruri în practică pe teren. Sunt foarte fericită că și-au îndeplinit un vis și au câștigat medaliile de aur ale Campionatului Național de junioare II. Este momentul lor și trebuie să să bucure de această performanță”, a declarat antrenoarea Mariana Târcă.

„Este o zi extrordinară pentru clubul nostru. Am reușit o performnță mare. Suntem cea mai bună echipă de junioare 2 din România. Vreau să le felicit pe fete pentru modul în care s-au dăruit pe parcursul acestui sezon și pentru rezultatele pe care le-au obținut. Un merit extrem de mare în realizarea acestei performanțe îl are Mariana Târcă. Pentru mine este o deosebită plăcere să pot lucra cu un astfel de om, o profesionistă desăvârșită, care a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai bune antrenoare din țară. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și au crezut în noi. Suntem foarte fericiți că am reușit să cucerim acest titlu și cu siguranță nu ne vom opri aici”, a punctat directorul clubului ACS Transilvania Brașov, Marius Feti.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare