Sport

BRAȘOV. Unirea Tărlungeni, spre Liga 3

 

Unirea Tătlungeni se îndreaptă cu pași repezi spre Liga 3. Astăzi, formația antrenată de Daniel Bona a pierdut pe teren propriu, 1-2, în fața celor de la FC Bihor, grupare aflată în faliment. 

Prima repriză a confruntării din etapa a 11-a a Ligii 2, Seria a 2-a, a fost una anostă. Singura fază importantă de poartă a adus și unicul gol marcat în primele 45 de minute. Ember a centrat dintr-o lovitură liberă, iar Mintaș i-a dus pe oaspeți în avantaj. După pauză, tărlungenenii s-au trezit, iar Forika a egalat după un corner executat de Minciună. Apoi, Coman, Chirciu și Șerban au ratat ocazii imense. Golul victoriei oaspeților a venit în prelungiri, când Andor a transformat un penalty dictat în urma unui fault clar al lui Popescu asupra lui Arsene.

„Jucătorii nu mai văd nici un ban până când nu vor ajunge la «0» în clasamentul adevărului”, a punctat la final președintele de onoare al Unirii, Iosif Kiss. În acest moment, în clasamentul adevărului, formația din Tărlungeni are „-12”.

„Cred că s-a terminat. Conducătorii pot lua orice decizie vor. Ne-am trezit abia după pauză, am egalat, am avut șanse să marcăm golul victoriei, dar pe final nu a mai fost concentrare și a venit acel penalty. Din punctul meu de vedere la această echipă trebuie o reconstrucție de la zero. Cu mine, fără mine, asta nu contează. Ce se întâmplă în acest momet este incredibil. Nu mă gândesc să plec, dar dacă cei din conducere vor lua această decizie nu e nici o problemă. Am mai plecat de aici. Nu țin de scaun, îmi este rușine de rezultatele pe care le avem. Parcă jucătorii au uitat să joace fotbal”, a menționat antrenorul Daniel Bona. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare