Sport

BRAȘOV. Unirea Tărlungeni a câștigat amicalul cu Baia Mare

 

Unirea Tărlungeni a trecut astăzi, cu 2-1, de FCM Baia Mare, într-o partidă amicală. Golurile formației lui Daniel Bona au fost marcate de L. Nicolae, în minutul 19 și de Pastor, în minutul 60. Pentru oaspeți a marcat Deac, cu șapte minute înainte de final.

În prima repriză, Daniel Bona a folosit formula: Muțiu – Burlacu, Forika, Șerban, Bucur – Vasiloi, Dâlbea, Minciună, Petra – L. Nicolae, Chirciu.

În partea a doua, pentru Unirea Tărlungeni au evoluat: Dănălache – Ionică, Istrofor, Şerban (min. 60 Iordache), Burlacu (min. 60 Poenaru) – Vlăsceanu, Cioneac, Pastor, S. Marin – Păduraru, Chirciu (min. 60 Paraschiv).

„A fost un test bun pentru noi în această perioadă de cantonament. A fost altceva față de partida pierdută cu Afumați în care am folosit mulți fotbaliști aflați în probe. Am cristalizat un lot și începem să arătăm ca o echipă. Mă bucură și victoria care ne oferă încredere. Sunt mulțumit și de juniorii pe care îi avem. Sunt copii care au potențial și care pot învăța multe de la jucătorii noștri experimentați. Ne așteaptă un campionat infernal. Ambele serii sunt foarte echilibrate, vor fi meciuri tari. Sper să reușim să intrăm în play-off pentru a nu avea emoții cu retrogradarea. Dacă vom avea stabilitate din punct de vedere financiar, putem pune probleme multor echipe”, a declarat antrenorul Daniel Bona.

Sâmbătă, Unirea Tărlungeni va juca un nou amical, cu CSM Pitești.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button