Sport

BRAȘOV. Unde va fi amplasat viitorul Stadion „Municipal”?!… ULTIMA VARIANTĂ

 

De acum vreo 15 ani autoritățile locale au înaintat tot felul de proiecte privind construcția unui nou Stadion „Municipal”, în locul celui din Bartolomeu, demolat la „ordinul” lui George Scripcaru, fostul primar. S-a intenționat construcția unei alte arene sub „comanda” lui Ioan Neculaie, patronul falimentarei FC Brașov, însă, între timp, apele s-au tulburat între părți și totul a rămas în aer…

În campania electorală, dar nu numai, Allen Coliban, actualul primar al Brașovului, a adus în discuție proiectul noului stadion, vorbind – în stilul caracteristic – de dezbateri pentru a fi găsită locația potrivită pentru o arenă de 4 stele UEFA cu o capacitate de 25.000 de locuri.

Inițial s-a vorbit de zona Triajului, însă, conform informațiilor deținute, alianța PNL – PSD ar dori să ridice noul stadion pe locul fostei platforme Rulmentul, un spațiu generos, de circa 32 de hectare, unde intenția USR-ului, în special, este să organizeze primul festival Electric Castle în afara Clujului.

De văzut ce se va întâmpla pe marginea acestui subiect și mai ales dacă și când va începe construcția propriu-zisă…

Foto: Platforma Rulmentul


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare