Sport

BRAȘOV. Unde va evolua Sorina Tîrcă în sezonul viitor?!…

 

Și Sorina Tîrcă a avut serios de pătimit în urma suspendării primite pentru încălcarea regulamentului internațional antidoping – prin „celebra” terapie laser interzisă, care a „aruncat” echipa feminină de handbal Corona Brașov în Divizia A, aceasta fiind, de asemenea, exclusă din grupele Cupei EHF.

Sorina Tîrcă a ratat, astfel, un transfer la Podravka Koprivnica, în Croația, unde trebuia să ajungă alături de mama sa. Mariana Tîrcă era dorită în funcția de șef al centrului de junioare.

Până la urmă, așa cum a informat tribunavalceana.ro, Sorina Târcă a semnat cu SCM Rm. Vâlcea, interul stânga în vârstă de 21 de ani urmând să joace din sezonul viitor sub comanda antrenorului Florentin Pera. Acolo va întâlni alte două foste coechipiere la Corona Brașov, Daria Bucur și Daciana Hosu.

La Vâlcea, în vară, vor sosi și pivotul Lorena Ostase, de la CSM Slatina, și Elena Dache (Dunărea Brăila).

SCM-ul a perfectat și transferurile a trei straniere: portărița Cleopatre Darleux (Brest), Manon Houette (Metz) și Sonja Frey (Esbjerg), așa cum a relatat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare