Sport

BRAŞOV. Un tânăr norocos: a câştigat la păcănele 100.000 de euro!

 

Un braşovean este fericitul câştigător al unui premiu în valoare de 460.361 de lei (aproximativ 100.000 de euro), câştigat la aparatele dintr-o agenție de pariuri din Brașov, de pe strada 13 Decembrie din Braşov.

Este cel de-al zecelea Megajackpot câștigat în 2015 și al 53-lea de când a fost lansat în România, conform Agerpres. Doar anul acesta s-au acordat premii de aproape 3 milioane de lei, a specificat sursa citată. 

Din declaraţiile braşoveanului, care, lesne de înţeles, a dorit să-şi păstreze anonimatul, în ziua norocoasă, adică luni, ar fi jucat doar în jur de 100 de lei: „La ultima mână eram pe o miză de 60 credite, iar când am văzut cât am câștigat nu mi-a venit să cred”. 

Citat de Agerpres, câştigătorul la păcănele consideră că nu ar fi un jucător înrăit, dar că a jucat până acum tot ce a găsit la agenţia de pariuri respectivă: V-Bingo, aparate, pariuri sportive și altele. De-a lungul timpului, a mai spus acesta, a mai avut parte de câştiguri mici, iar la pariuri a câşigat o dată chiar 2.000 de lei.

Cu banii ridicaţi, omul a recunoscut că-şi va putea lua o casă, având în vedere că momentat locuieşte cu chirie. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare