Sport

BRAȘOV. Un sportiv de la Grand Fitness Fight Club, victorios la Gala Tracia 33 Grand Prix!!!

  • maris1.jpg
 

La începutul săptămânii, la Cluj, s-a desfășurat prima ediție a competiției de kickbox Tracia 33 Grand Prix. Organizatorul galei a fost Ninel Ianculescu, antrenor la Grand Fitness Fight Club Brașov, alături de parteneri clujeni.

La Sala Polivalentă din Cluj s-au disputat 12 meciuri, participanții fiind atât români, cât și străini. Și un sportiv brașovean, Florin Mariș (24 de ani – foto 1), s-a numărat printre învingători, el trecând la puncte, după 3 reprize a câte 3 minute, de adversarul din Găești. La Grand Fitness Fight Club, este pregătit de Ninel Ianculescu și Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu ne-a relatat că la următoarele concursuri de kickbox vor intra „în focuri” alți doi fighteri de la Grand Fitness. Totodată, a lansat o invitație pentru toți doritorii acestei discipline sportive să vină la Grand Fitness Fight Club pentru a face mișcare și a-și consuma energia, nu neapărat în scop de performanță.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare