Sport

BRAȘOV. Un maestru yoga din Nepal vine la Grand Fitness!

 

Pe 10 octombrie, de la ora 18.00, Grand Fitness vă invită la un eveniment de yoga special, organizat în colaborare cu Yoga with Alex&Simo!

Venit din Nepal, Karnesh Rajthala, instructor de yoga certificat Yoga Alliance, va susține un workshop de yoga cu influențe nepaleze ce va include asane, pranayama, meditație și sound immersion cu boluri tibetane.

Karnesh Rajthala practică yoga de peste 10 ani și încă de la o vârstă fragedă interesele sale s-au îndreptat către subiecte legate de spiritualitate, autocunoaștere și găsirea forței interioare. Acest lucru l-a determinat să-și petreacă timpul în ashram-uri, în preajma a mai mulți guru spirituali și înțelepți, de la care a primit inițieri în discipline sacre, precum kriya yoga și kundalini yoga. A predat yoga în mai multe centre de meditație și retreat-uri din Nepal, elevii săi provenind din țări din întreaga lume. În prezent, Karnesh deține și administrează propria companie ce organizează retreat-uri de yoga și drumeții montane combinate cu yoga în spectacularii Munți Himalaya .

Aduce cu sine un stil de yoga deosebit cultivat și format în sânul Munților Himalaya – „lăcașul zeilor” – un adevărat centru spiritual al lumii.

Preț: 150 de lei (Early bird: 120 de lei).

Prețul de early bird se aplică dacă achitați pană în data de 30 septembrie, cel târziu.

Mai multe amănunte despre Karnesh Rajthala aflați accesând: www.kamalayoganepal.com

Evenimentul va avea loc la Grand Fitness – Bd. 13 Decembrie nr. 96 (Clădirea Teo Center).

Pentru mai multe detalii despre workshopul de yoga din 10 octombrie, nu ezitați să ne contactați la telefonul: 0763/691691.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare