Sport

BRAȘOV. Un fost „stegar” și-a anunțat retragerea din fotbal la doar 29 de ani. „La Brașov am luat trei salarii în 12 luni”

 

Liviu Ganea, jucător care a evoluat și pentru FC Brașov, a anunțat astăzi că a luat decizia să se retragă din fotbal la doar 29 de ani.

„Am decis că e mai bine și așa. Am avut și anumite probleme medicale, am decis că e mai bine să mă opresc. Am avut probleme musculare, care au început în perioada în care jucam la CFR Cluj. Am avut probleme care au tot recidivat, iar toate cluburile erau reticente dacă să mă mai transfer sau nu. Nu am vrut să mai trădez încrederea oamenilor, să vin să joc cinci etape și apoi să mă accidentez iar. Așa că am pus stop, e mai bine așa”, a declarat Ganea la Digi Sport.

Fostul atacant a vorbit și despre problemele din fotbalul românesc, dar și despre cele pe care le-a avut la FC Brașov: „Sunt probleme grave în fotbal. La Brașov am luat trei salarii în 12 luni. Referitor la pariuri, am auzit și eu că s-ar întâmpla așa ceva pe la liga doua”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button