Sport

BRAȘOV. Un atu de luat în seamă

 

Înfrângerea dură a ACS SR-ului la Râșnov i-a răscolit pe destui suporteri „stegari”, emoțiile retrogradării provocându-le, deja, frisoane pe șira spinării.

„Cât mai doriți să ne umiliți, să fim «ciuma» (poate ciuca – n.a.) tuturor bătăilor din Liga 3… Nu vedeți că echipa nu este compatibilă să joace în Liga 3, în momentul de față nici la juniorii republicani nu face față… Se tot vorbește că nu sunt bani să se aducă jucători care pot fi plătiți. Dar ați auzit de modelul pe bază de împrumut? (exemplficându-se cu portarul Aby Popa, ajuns rezervă la Gaz Metan Mediaș – n.a.)”, a scris un fan pe pagina de Facebook a grupului suporterilor „stegari”, punctând și că ar fi nevoie de un antrenor mai priceput.

Altul, de asemenea preocupat de soarta acestei trupe fragede, a punctat, iritat, pe același cont de socializare: „Mă întreb de ce oare tot ăia care nu au călcat pe «Tineretului» de când juca FC Brașov cu Dinamo și Steaua jignesc, vorbesc de rău această echipă, acest grup de suporteri care fac eforturi supraomenești ca să păstreze acest minunat spirit «stegar»… În tot răul este și un bine, suntem băgați în seamă, mai rău este când nu se vorbește deloc de echipă”.

Pentru a deveni solidă, baza piramidei se construiește cu chin și jale, parcurgându-se toate etapele în numele unei performanțe curate. Investitori iubitori de fotbal (și sunt mulți în Brașov), aflați în expectativă, se pot alătura de bunăvoie acestui proiect, dacă observă și apoi constată că este construit pe principii sănătoase și transparente încă de la punctul zero, din iureșul entuziast al zămislirii „galben-negre” din campionatul județean, cu deplasări pitorești pe la Voila sau Homorod.

Prin comparație, la Corona trebuie prezentat mai întâi promisul audit al defunctei formații retrogradate rușinos din primul eșalon pentru a se trage linia unui nou început al încrederii și credibilității, mai ales că acolo s-au folosit, din plin, și bani publici.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. ACS SR, înfrângere clară în derby-ul cu Râșnov. Reacții…

BRAȘOV. Avalanșa proiectelor – efect de bumerang

Câteva întrebări


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare