Sport

BRAȘOV. UMILINȚĂ. „Lupii” au părăsit rușinos Erste Liga. Probabil, obiectivul a fost îndeplinit și va fi bifat în raportul către Primărie

 

Corona Brașov a încheiat socotelile cu Erste Liga înainte ca această competiție să înceapă cu adevărat.

„Lupii” s-au umplut de penibil în seria din sferturile de finală cu Sport Club Miercurea Ciuc, pe care au pierdut-o fără drept de apel, 0-4.

În ultimul meci, brașovenii s-au făcut de râs în fața propriilor fani, 2-8.

3-0, 7-1, 3-2 (d.p.) și 8-2 pentru Sport Club Miercurea Ciuc au fost rezultatele celor patru meciuri din acest sfert de finală.

Astfel, ai noștri au încheiat sezonul în Erste Liga. Cum obiectivul nu a fost anunțat, rămâne de văzut dacă această umilință va aduce și ceva măsuri. Probabil, obiectivul a fost calificarea în play-off, unul rușinos pentru bugetul pe care l-a avut la dispoziție conducerea. Dacă este așa, în raportul către Primărie va fi totul O.K. și lucrurile vor merge înainte. Singurii care pierd sunt brașovenii, oamenii care pun suflet și care plătesc un bilet sau un abonament pentru astfel de rezultate.

CITEŞTE ŞI: BRAŞOV. Se cere DEMISIA/DEMITEREA preşedintelui secţiei de hochei de la Corona!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button