Sport

BRAŞOV. Ultima speranţă

 

Vasile Dochiţa, (încă) preşedintele executiv al grupării ACS „SR” – atenţie, şi Municipal! – Braşov, a fost nevoit să facă un pas mare în lateral, din cauza eternelor probleme „galben-negre” care i-au măcinat sănătatea. Acum, convalescent, admirând liniştit, oarecum relaxat, coloritul tomnatic al naturii, e decis să revină la comandă doar în situaţia în care Primăria şi Consiliul Judeţean vor prelua echipa şi vor băga în cont banii necesari pentru buna funcţionare a acesteia.

Din informaţiile noastre, conducerea Consiliul Judeţean ar fi de acord să se implice în acest proiect de revitalizare a fotbalului braşovean, dar numai în colaborare cu Primăria (pe modelul Călăraşi, de exemplu), însă unii de acolo cu putere decizională – speriaţi de eşecul Corona (apropo, se mai aude ceva cu auditul promis la defuncta secţie de fotbal?!…) – ar ezita să bată palma, balansând situaţia critică a grupării de Liga 3 într-o amânare iritantă pentru toţi cei implicaţi.

Sunt destui iubitori ai fotbalului în oraş (doar la meciul cu FC „U” Craiova au fost vreo 2.000 de spectatori), incomparabil mai mulţi decât ce se adună pe la hocheiul de Erste Liga ori poloul de… Liga Campionilor, ale căror frustrări pot fi înlăturate, în al 13-lea ceas, printr-un răspuns pozitiv.

În caz contrar, după disputa de sâmbătă cu Horezu, flacăra planului iniţiat de suporteri se va stinge.

CITEŞTE ŞI: Renunţă?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare