Sport

BRAȘOV. Ultima îndeletnicire a Denisei Dedu… E PASIONATĂ!

 

Cunoscuta și apreciata portăriță din Brașov a echipei de handbal CSM București a profitat de întreruperea sezonului competițional, cauzată de pandemia de coronavirus, pentru a urma cursuri online de automachiaj

După ce s-au ridicat restricțiile de deplasare, Denisa Dedu (25 de ani), pasionată de machiaj și beauty, a fost la Academia Laurei Atănăsoaie din București, unde a arătat ceea ce a învățat în perioada anterioară.

„Evoluaţia Denisei a fost una fabuloasă. Se vede că e pasionată de beauty, iar când ești pasionat, eşti mult mai atent şi receptiv, lucrurile vin de la sine”, a declarat Laura Atanasoaie, makeup artist, fondator Laura Atanasoaie Make Up Academy, pentru Telekom Sport.

La rându-i, portărița primei reprezentative de handbal feminin a României a punctat, potrivit sursei citate: „Îmi doream foarte mult să fac un curs de makeup. Oamenii ar zice «wow», dacă m-ar vedea aşa machiată la un meci. De obicei noi nu ne machiem strident, un BB cream, un rimel şi atât”.

Despre un alt hobby al Denisei Dedu, AICI: Brașoveanca Denisa Dedu, CE REPROFILARE!!! (Foto 2)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare