Sport

BRAȘOV. Turneul Final 4 al Ligii Europei Centrale la baschet feminin va avea loc la Sala „Sporturilor”. „Ne dorim să câștigăm acest trofeu”

 

E oficial, Olimpia CSU Brașov va organiza la finalul săptămânii viitoare, în perioada 3-4 martie, turneul Final 4 al Ligii Europei Centrale la baschet feminin. Conducătorii grupării au rezolvat problemele financiare și au primit pozițiile de care aveau nevoie la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, astfel că turneul se va ține sub Tâmpa.

„Nu este Euroliga sau Eurocup, dar este o competiție importantă, care a avut la start echipe cu un baschet puternic. La nivel de Naționale, Cehia și Germania sunt net peste România. Ne dorim să câștigăm acest trofeu. Nu aș spune că avem prima șansă; până acum, noi am evoluat mai bine în deplasare. Sperăm că vom avea sala plină și vom reuși să cucerim un trofeu european, care ar fi important pentru fete, pentru echipa noastră, dar și pentru oraș”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Cele două semifinale ale Ligii Europei Centrale, care vor avea loc pe 3 martie, sunt: CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia și Olimpia CSU Brașov – BC Pharmaserv Marburg (Germania).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button