Sport

BRAȘOV – TROFEUL TELIU. Atenție, circulație restricționată pe DN 10 în week-end!!! Multă adrenalină pentru iubitorii sporturilor cu motor!!!

 

Campionatul Naţional de viteză în coastă îşi va disputa în perioada 2-3 septembrie a şasea etapă din actualul sezon. Şi în acest an, Trofeul Teliu a atras un număr mare de concurenţi, pe lista de înscrieri aflându-se 76 de nume. Alături de cei mai importanţi piloţi ai clasamentelor, pe traseul de la Teliu vor putea fi urmăriţi şi câţiva concurenţi-surpriză, așa cum au anunțat organizatorii într-un comunicat semnat de ofițerul de presă Dan Terea.

După ce au absentat la etapa precedentă desfăşurată la Sinaia, doi dintre pretendenţii permanenţi la victorie revin în competiţie la Trofeul Teliu. Este vorba despre Bogdan Cuzma, campionul naţional absolut en-titre, şi Lyuben Kamenov, campion al Bulgariei şi ocupant al locului secund în două rânduri în rundele disputate în acest an în campionatul României.

Este cunoscut faptul că Mitsubishi Lancer Evolution e cea mai populară maşină a acestei competiții. Pe lângă cei trei piloţi menţionaţi anterior, tot la volanul unor Mitsubishi Lancer EVO se vor lupta cu secundele şi ocupanţii primelor două poziţii ale clasamentului general. Paul Andronic (foto: rally cow) are un avans de doar patru puncte în faţa lui Lucian Răduţ, iar duelul lor este deja unul clasic. Nici Andronic nu a reuşit încă să câştige în primele cinci etape şi speră, la rândul său, să obţină Trofeul Teliu. Răduţ a învins în acest an la Râşnov şi a mai urcat pe prima treaptă a podiumului la Teliu în 2015, aşa că este cu siguranţă un candidat la primul loc.

De asemenea, din ecuaţia victoriei nu îl putem scoate pe Andrei Dumitrescu, pilotul monopostului Tatuus fiind singurul care a câştigat de două ori în 2017.

Vestea că Horaţiu Ionescu Cristea şi Simone Tempestini vor pilota în acest week-end două prototipuri Radical SR4 a stârnit mult entuziasm printre fanii automobilismului – vezi aici: CAI PUTERE. Doi campioni naţionali vor concura la Trofeul Teliu cu prototipuri Radical!!!

Sâmbătă sunt programate trei runde de recunoaşteri şi trei de antrenamente cronometrate, acestea din urmă urmând să decidă ordinea de start pentru manşele de concurs. Cele două urcări de concurs vor avea loc duminică, de la orele 14.15, respectiv 17.00, după ce în prealabil piloţii vor mai avea la dispoziţie încă două runde de recunoaşteri. Circulaţia publică va fi restricționată pe DN 10, sectorul Teliu (km 127) – Brădet (km 119) astfel:

– sâmbătă, 2 septembrie , în intervalul orar 08.30 – 13.30 şi 15.00 – 20:00

– duminică, 3 septembrie, în intervalul orar 08.00 – 12.00 şi 14.00 – 20.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare