Sport

BRAŞOV. „Tricolorele”, despre meciul cu Ucraina. Eliza Buceschi: „Sunt fericită că publicul braşovean va vedea Naţionala României, merită acest lucru”

 

Naţionala de handbal feminin a României va începe campania de calificare la Campionatul European din 2020 cu o partidă la Braşov.

Miercuri, de la ora 18.30, la Sala Spoturilor „D. P. Colibaşi”, „tricolorele” se vor duela cu Ucraina, în prima partidă din grupa 7, din care mai fac parte Polonia şi Insulele Feroe.

Astăzi, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Primăria Braşov, selecţionerul Tomas Ryde a comentat: „Este a doua oară când sunt la Braşov, am mai fost cu echipa de club. Toată lumea vorbeşte foarte frumos despre acest oraş. Miercuri sper că vom face un meci bun. Nu va fi uşor cu Ucraina, care este o echipă puternică. Trebuie să ne pregătim foarte bine şi să arătăm un handbal de calitate. Trebuie să ne ridicăm nivelul. Sper că publicul ne va ajuta şi va reuşi să pună presiune pe echipa Ucrainei, dar să fie fair-play”.

„Va fi frumos. Joc la Corona Braşov şi sunt convinsă că oamenii vor umple sala la acest meci. Va fi o atmosferă minunată. Sunt fericită că publicul braşovean va vedea Naţionala României, merită acest lucru. Nu va fi uşor, Ucraina este o o echipă solidă, care a pus probleme multor adversare. Trebuie să pregătim bine partida în acest timp foarte scurt şi cu ajutorul publicului să câştigăm acest prim meci din campania de calificare. Este important să pornim cu o victorie în grupă”, a menţionat Eliza Buceschi.

„Eu m-am născut în Ucraina şi până la 14 ani am crescut acolo. Dar, acum eu sunt româncă 100% şi sunt foarte fericită că am ocazia să reprezint această ţară. Ne bucurăm să fim la Braşov, un oraş foarte frumos. Vom avea un meci greu. Sunt multe jucătoare din Naţionala Ucrainei care evoluează în campionatul României şi pe care le cunoaştem. Am încredere în echipă. Suntem unite, motivate şi sunt convinsă că vom face un meci bun”, a punctat şi portărița Yuliya Dumanska.

„Secundul” Costică Buceschi a precizat: „Mă bucur că sunt din nou la Braşov. Sper să avem un debut de campanie bun. Cel mai important este primul joc. Va fi dificil. Avem în continuare probleme cu accidentările. Sper să aliniem o echipă competitivă şi vom reuşi să câştigăm”.

În fine, primarul George Scripcaru a afirmat: „Organizăm acest meci la Braşov împreună cu Federaţia Română de Handbal. Din punct de vedere handbalistic, noi suntem bine şi s-ar putea să fie şi mai bine în următoarea perioadă. Ne vom ocupa de acest sport din toate punctele de vedere. La Corona Braşov sunt multe jucătoare bune, care ar putea să facă parte din echipa naţională”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare