Sport

BRAȘOV. Trei transferuri la Olimpia CSU

 

Olimpia CSU Brașov a perfectat trei trenasferui, americanca Janae Sharpe (foto), sârboaica Dara Kovacevic și Ruxandra Chiș semnând cu gruparea de la poalele Tâmpei.

Sharpe are 22 de ani, este conducător de joc și a evoluat în sezonul trecut în NCAA, la CSUN Matadors California. „Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu noile mele colege. Voi da totul meci de meci pentru ca echipa să aibă un sezon reușit”, a declarat americanca.

Dara Kovacevic are 32 de ani, este pivot, iar ultima dată a evoluat la Spartak Noginsk, în Rusia. În campionatul 2012-2013 sârboaica a jucat în România, la CSM Târgoviște și CSM Satu Mare. „În Sezonul trecut nu am avut un pivot clasic. Sper ca valoarea și experiența Darei să ne ajute. Mă Bucur că a ales Brașovul, chiar dacă a avut oferte mult mai bune”, a menționat tehnicianul „olimpicelor”, Dan Calancea.

În fine, Ruxandra Chiș, 22 de ani, este conducător de joc și a fost adusă de la CSM Oradea.

FOTO: csunshinetoday.csun.edu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button