Sport

BRAȘOV. Trei meciuri în deplasare pentru „lupi”

 

Hocheiștii de la Corona Brașov vor susține trei partide în deplasare în Erste Liga. Mâine, de la ora 19.50, „lupii” se vor confrunta cu Viena Capitals II, echipa a doua a campioanei en-titre din EBEL, grupare care a pierdut toate cele patru partide disputate până acum în această competiție. Sâmbătă, brașovenii vor avea o misiune mult mai grea, urmând să joace, la Budapesta, cu Ferencvaros, liderul ierarhiei cu punctaj maxim după patru meciuri. Ultimul joc din această deplasare va fi cel cu MAC Budapesta, programat luni seară, de la ora 22.00.

„Este prima noastră deplasare din acest sezon. Meciul cu Viena Capitals va fi unul complicat. Întâlnim o echipă care nu a câștigat până acum, o grupare cu hocheiști tineri, care patinează foarte bine. Pentru noi, este important să tratăm dispura cu seriozitate, să nu ne subestimăm adversarul. Va urma duelul cu Ferencvaros, care nu a pierdut până acum. A început foarte bine această ediție. Vom evolua pe un patinoar mic, care adversarilor le este familiar. Este foarte dificil să joci în astfel de condiții. Vom încheia deplasarea cu MAC Budapesta, pe care toată lumea o cunoaște. Cred că este cea mai bună echipă din ligă la ora actuală. Vom avea de făcut față unei provocări importante. Ne dorim să ne întoarcem cu cât mai multe puncte. Molnar Zsombor, accidentat, este singurul hocheist pe care nu ne putem baza în această deplasare”, a declarat antreorul Martin Lacroix.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button